Forside

Velkommen til State of the Art Information Technology Service

Fordele hos SOAIT

Overkommelige priser

Tidssvarende teknologi

Høj servicekvalitet

Ordentlig kvalitet

Vores produkter

Hos SOAIT tilbyder vi kreativt mediedesign skrædersyet til netop din virksomhed, hobby eller organisation, så dine ønsker og forretningsvisioner kan blive opfyldt.
Vi tilbyder logo -og menukortdesign samt foto -og videoredigering.

En veldesignet hjemmeside spiller en afgørende rolle for din virksomhed. Den er din facade til at kommunikere med omverden og er det førstehåndsindtryk der er afgørende for at tiltrække potentielle kunder til og skabe større værdi af din virksomhed. Vi kan designe en hjemmeside som er istand til at dække behovet for netop din virksomhed.

En hurtig og behagelig oplevelse via et effektivt e-handels system når man handler over internettet er afgørende for at din webshop bliver en success, og skabe en bæredygtig og stabil fremtid for din virksomhed . Vi tilbyder at designe hele din webshop for dig. Vi lægger stor vægt på brugervenlighed, online markedsføring og synlighed på de største søgemaskiner (SEO), samt hurtig afvikling af webshoppen på bl.a. mobile platforme samt understøttelse af flere browsere.

SOAIT tilbyder mulighed for en proffesionel software udvikling, som omfatter desktop -og mobil applikationer samt database design.

Virksomhedsportfølje

Grunde til vi har oplevet stor tilfredshed fra vores kunder

Tænker altid ud fra brugerens perspektiv.

Hos SOAIT er vi kvalitetsbevidste, målet er altid at levere et ordentligt og kreativt produkt.

Pålidlig support service, som venligt følger op på at sikre at alt er iorden, og som er interesseret i at fungere i et langsigtet samarbejde.

FACEBOOK